Проект дороги по вулиці Тютюшкіна відповідає всім будівельним нормам

Четвер, 19 липня 2018 21:44

Сьогодні, 19 липня, відбулась третя зустріч заступника міського голови Олександра Мосіна з мешканцями вулиці Семена Тютюшкіна. На зустріч було запрошено представників головного управління житлово-комунального господарства міської ради, підрядного підприємства та проектантів. Головна мета цієї зустрічі – переміряти і зіставити реальні відстані між будинками та дорогами з тими, які зазначені у проекті.

На початку зустрічі громадяни передали заступнику очільника міста підписи, якими вони засвідчують своє небажання будівництва по їхній вулиці дороги шириною 7 метрів, проте вони погоджуються на ширину у 6 метрів.

- Ми приїхали сьогодні разом із фахівцями, щоб переміряти ту територію, де найбільше було питань. Тут немає ніякої політики, тут тільки фахівці, - наголосив Олександр Мосін. -  Коли ми відкриємо вулицю – будуть прибрані всі хащі, з’явиться зовнішнє освітлення, газонна частина, викладені плиткою тротуари та під’їзди до будинків, ви подивитесь на вулицю зовсім по-іншому.

Разом із тим профільний заступник міського голови зауважив, що якщо мешканці протестуватимуть і надалі, депутати можуть проголосувати за рішення перевести кошти на будівництво дороги на іншу вулицю

Після вимірювань та роз’яснень і квартальна, і значна частина мешканців вулиці Тютюшкіна висловись за реалізацію даного проекту будівництва дороги. Проте були і ті, які продовжили виступати проти подальшого будівництва. Своє незадоволення вони висловили у грубій фізичній формі. Як стверджує заступник керівника ГУ ЖКГ Юлія Яндович, вона стала жертвою нападу однієї із мешканок даної вулиці. Посадовець звернулась до правоохоронних органів і написала заяву про напад. Наразі ведуться слідчі дії.

Усі новини