Профільна депутатська комісія рекомендує розробити програму реконструкції тротуарів у Кропивницькому

П'ятниця, 19 листопада 2021 15:47

Сьогодні, 19 листопада, постійна комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва Кропивницької міської ради під головуванням депутата Артема Стрижакова погодила чотири проєкти рішень, що розглядатимуться на черговій сесії.

Зокрема, члени комісії розглянули зміни до проєкту рішення по Програмі капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об´єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницького на 2019–2021 роки, що стосуються субвенції місту з обласного бюджету.

Як пояснив начальник управління капітального будівництва міської ради Сергій Білокінь, із запланованих 15 млн. грн. субвенції, міський бюджет отримає 12,3 млн. грн. А решту - 2,7 млн. грн., безпосередньо з обласного бюджету направлять на закупівлю обладнання для приймального відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

Члени комісії взяли до відома звернення депутата Подільської районної у місті Кропивницькому ради щодо пропозиції включити до Програми капітального будівництва на наступний рік ремонт тротуару по вулиці Прирічній. По даному зверненню комісія прийняла рішення рекомендувати профільним управлінням міської ради розробити комплексну програму  реконструкції тротуарів в обласному центрі.

Усі новини