Розбудовуємо місто разом! У Кропивницькому протестували новий автобусний маршрут

Вівторок, 9 червня 2020 14:15

Сьогодні, 09 червня, заступник міського голови Олександр Вергун спільно із  директором КП “Електротранс” Олександром Луценком провели тестування нового автобусного маршруту, який з’єднуватиме  Велику Балку з іншими мікрорайонами міста.

Розвиток транспортної мережі Кропивницького є одним з пріоритетних завдань міського голови Андрія Райковича. І ця програма успішно втілюється в життя: в обласному центрі сучасний пасажирський транспорт виїхав на нові автобусні та тролейбусні  маршрути. Автобуси  №№ 46, 104 А, 116, 118, 123, 103, 130 і тролейбуси №№ 5, 7 і 8 виконують значний обсяг пасажирських перевезень і користуються популярністю у містян.

Два з останніх п’яти придбаних для КП “Електротранс” автобусів курсуватимуть на Велику Балку. Один з них поїде по вулиці Новгородській до центру, далі по Великій Перспективній до Критого Ринку, потім по Вокзальній на Ковалівку, по Чикаленка на Полтавську, а звідти по новій дорозі повернеться на Велику Балку. Другий автобус поїде в зворотньому напрямку. Номер маршруту ще не визначено проте відомо, що кінцевою зупинкою у них буде вулиця Чайковського.  

- Цього року ми придбали ще п’ять автобусів, - розповів Олександр Вергун. - Два автобуси підсилять мікрорайон Великої Балки, як і обіцяв міський голова Андрій Райкович. Управління транспорту та КП «Електротранс» розробили цей маршрут і ми сьогодні виїхали, щоб перевірити його та, якщо буде необхідність, усунути недоліки. Перевіримо, може десь треба встановити дорожні знаки, щоб пересування для пасажирів було безпечним.     

Автобуси виїдуть на новий кільцевий маршрут уже у вересні.

Усі новини