Школярі Кропивницького долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Вівторок, 17 листопада 2020 16:27

У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» дитячо-юнацькиі клуби КЗ «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» управління молоді та спорту спільно з управлінням освіти міської ради Кропивницького дистанційно провели регіональний тур обласного конкурсу малюнків «Без насильства світ стане кольоровим».

У конкурсі взяли участь вихованці дитячо-юнацьких клубів «Скіф», «Чайка», «Зоряний», учні загальноосвітніх шкіл №№ 1, 2, 33, 16 та гімназій № 9, “Сокіл” і “Новомиколаївська”.

У своїх малюнках юні кропивничани розкрили проблему ціннісного ставлення до сімейних традицій, виховання почуттів поваги і любові до своєї сім’ї. Малюнки виконані на запропоновані теми: «Щасливий той, хто щасливий у себе вдома», «Батьківські руки мають обіймати», «Татусева донька», «Сім’я – це простір без насильства», «Я – за дитинство без насильства». Найкращі малюнки візьмуть участь в обласному турі конкурсу.

За словами заступниці начальника управління молоді та спорту міської ради Кропивницького Катерини Черкасської, зважаючи на карантинні обмеження, коли і діти, і дорослі все більше часу проводять удома у родинному колі, проведення конкурсів запропонованого формату є дуже актуальним. Організатори акції сподіваються, що завдяки таким конкурсам удасться привернути увагу суспільства до проблеми домашнього насильства.

Усі новини