Сильні морози не стали на заваді роботи комунального транспорту: тролейбуси і автобуси у повному складі вишли на маршрути

П'ятниця, 2 березня 2018 09:18

Ранок 02 березня у Кропивницькому виявився складним для початку роботи пасажирського транспорту, що працює у режимі маршрутного таксі. Сильне похолодання, зниження вночі температури повітря до - 22 град. С не дало можливість запустити двигуни водіям багатьох маршруток.

- Загалом зранку сьогоднішнього дня пасажирів у Кропивницькому обслуговують близько 60% маршрутних таксі від паспортної кількості, - відзначив начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун. – Поступово протягом дня вони долучатимуться до своїх колег. Натомість комунальний транспорт традиційно у повному складі вийшов на маршрути. 23 тролейбуси  і 18 автобусів працюють зранку у Кропивницькому.

Зима все ж додає проблем і клопотів, звернув увагу Олександр Вергун. Так, автобус №111б не може проїхати по вулиці Сергія Сєнчева через порив водогону у цьому місці: наразі він об’їжджає місце аварії по вулиці Олега Паршутіна.  Сильне замороження води зробило вулицю поки що не прохідною. Так само Автобус №123 не може дістатися до своєї кінцевої зупинки  - вулиці Мотокросної. Але дорога до обласного онкодиспансеру розчищена і громадський транспорт заїжджає до лікарняного закладу.

Усі новини