Система теплопостачання у Кропивницькому працює у стабільному режимі

Вівторок, 23 січня 2024 13:19

Протягом минулого тижня КП “Теплоенергетик” забезпечи стабільну роботу теплового господарства Кропивницького — всі котельні, теплопункти працювали безперебійно, у такому ж режимі триває водопостачання та водовідведення на території селища Нове. Про це повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник під час апаратної наради сьогодні, 23 січня.

- У понеділок вночі стався порив теплотраси по вулиці Великій Перспективній біля ТЦ “Сільпо”, - відзначив Олександр Чельник. -  У результаті аварії без теплопостачання залишилися 13 житлових багатоповерхівок: по вулиці Шульгиних, 39, 41, 43; Острівській, 2; Преображенській, 3а, 6,8,10,12; Тараса Карпи, 47а,51; Гоголя, 64, 85; а також 11 закладів і установ у середмісті. Аварійні бригади “КП “Теплоенергетик” негайно приступили до ліквідації аварії, вже до кінця дня її ліквідували і відновили теплопостачання.

За інформацією Олександра Чельника, завдяки проведеній у підготовчий період роботі на мережах та з котловим і насосним господарством, підживлення водою системи теплопостачання залишається у межах нормативних показників.

У той же час, важливою залишається підготовка до модернізації теплогенеруючих потужностей і теплопроводів вже у цьому між опалювальному періоді, - наголосив заступник міського голови Олександр Мосін.

- Необхідно продовжувати пуско-налагоджувальні роботи на обладнанні теплових станцій у мікрорайонах міста, на об’єктах інфраструктури обласного центру, готуватися до реконструкції мереж, щоб в ідеалі  виключити у наступному опалювальному сезоні найбільшу міську котельню – Південно-Західну.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13