Сніжний ранок у Кропивницькому: власників машин закликають не паркуватися обабіч доріг

Четвер, 25 січня 2024 12:09

Погода знову додала роботи кропивницьким комунальникам. Відночі почало сніжити, на міські вулиці виїхала працювати снігоприбиральна техніка.

- Із другої години ночі снігоприбиральна техніка комунального підприємства “Універсал 2005” приступила до роботи: 5 піскорозкидувачів та один навантажувач посипали протиожеледевою сумішшю аварійно небезпечні ділянки доріг, спуски, під’йоми, перехрестя. Станом на сьому ранку всі основні транспортні магістралі міста були оброблені. З цього часу до розчищення снігу на вулицях долучилися ще три трактори, - повідомив директор підприємства Віктор Панішко.

Ще затемна за лопати взялися працівники усіх ЖЕО, КП “Благоустрій” та “Ритуальної служби”: пішохідні зони прибудинкових територій, тротуари, сходові зони парків, скверів — у зоні їхньої відповідальності.

За словами Віктора Панішка, проотягом дня снігоприбиральна техніка продовжуватиме працювати, тож прохання до всіх власників автотранспорту — по можливості утриматися від поїздок на автівках,  не паркувати їх обабіч доріг, щоб можна було безперешкодно і якісно прибрати сніг.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01