У Кропивницькому готуються до завершальної фази ремонту шляхопроводу по провулку Об’їзному

Середа, 4 вересня 2019 15:43

Дорожники Кропивницького готуються розпочати асфальтування шляхопроводу по провулку Об’їзному у Кропивницькому. Нараду з керівниками підрядних організацій, які будуть виконувати завершальну фазу ремонту мосту, провів безпосередньо на об’єкті заступник міського голови Олександр Мосін  сьогодні, 04 вересня.

- На шляхопроводі, який є однією з найпожвавленіших транспортних магістралей Кропивницького, вже повністю виконані ремонтні роботи на силових конструкціях, облаштована дренажна система, встановлене нове захисне огородження, - відзначив Олександр Мосін. – На черзі проведення чистового асфальтування дорожнього покриття і тротуару із заміною бордюрного каменю. Новий асфальт буде укладений не тільки на мосту, а й на ділянках по шістдесят метрів дороги обабіч шляхопроводу.

Проектно-кошторисна документація завершальних робіт сьогодні проходить експертизу в  Києві, але не варто гаяти час, переконаний Олександр Мосін. Під час наради він доручив керівникам підрядних організацій скласти технологічну карту виконання робіт, щоб знати, як і коли перекривати рух транспорту через міст, як і де замовлятиметься асфальто-бетонна суміш, а її необхідно близько 300  тонн.

Усі новини