У Кропивницькому майбутніх підприємців навчали перетворювати ідеї в бізнес

Вівторок, 23 січня 2024 15:45

Як перетворити ідею в бізнес? Відповіді на це питання шукалися сьогодні, 23 січня, під час тренінгу в Центрі підтримки підприємництва за участі студентів Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі.

Як відомо, будь-який бізнес починається з ідеї, яка формується в бізнес-план. Фахівці Центру підтримки підприємництва разом з учасниками тренінгу пропрацювали покрокову інструкцію генерації ідей, яка складається з п’яти кроків.

Для початку, варто пізнати себе, свої захоплення адже реалізувати ідею складніше, якщо не гориш нею. Кожен успішний бізнес вирішує якусь проблему. Слід скласти список проблем із якими людина стикається кожного дня і методи її вирішення.

Якщо ви постійно створюєте для себе новий досвід - це дає змогу придумати більше новаторських ідей. Тож необхідно відкривати для себе нові місця, розширювати коло спілкування. тренувати свій мозок, щоб він став машиною для генерації нових пропозицій.

Наприкінці тренінгу директорка Центру підтримки підприємництва Кропивницької міської ради Анастасія Полтавчук розповіла про основні напрямки роботи Центру та поспілкувалася з молоддю щодо тематики заходів, які будуть для них цікавими та корисними. Домовилися про наступні зустрічі!

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28
Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01