У Кропивницькому обиратимуть "Красуню ювілейного міста"

Середа, 31 липня 2019 13:27

З нагоди відзначення 265-ї річниці заснування рідного міста, Міська рада міста Кропивницького разом зі школою моделей «РІМО» під керівництвом відомого шоумена, дизайнера, переможця тревел-шоу «Світами за скарбами»  Олександра Працкова  оголошує конкурс для найгарніших, найпривабливіших та найщиріших дівчат "Красуня ювілейного міста".

Давайте разом привітаємо наше місто з днем народження, разом оберемо драйвову, красиву, емоційну, енергійну, освічену красуню, і знову разом доведемо, що наше місто не лише танцювальна столиця України, не лише місто красивої історії та відомих людей, а й місто красунь!

Після заповнення заявки на участь (https://docs.google.com/forms/d/1UfMk1zErEbPUNByG6lCrDap93slxuYkIcR8yB68vPgQ/edit) та зустрічі з організаторами конкурсу, на учасниць чекає професійна фотосесія, заняття в школі моделей, уроки макіяжу, дефіле, а також багато нових емоцій і відкриттів!  21 вересня 2019 року найкрасивіші дівчата привітають жителів Кропивницького з Днем міста! Напередодні свята онлайн голосування визначить найкращу - Красуню Ювілейного Міста 2019! Заповнюй анкету на участь - ми чекаємо саме на тебе!

Усі новини