У Кропивницькому потрібні волонтери для плетіння маскувальних сіток

Четвер, 12 травня 2022 12:35

Для захисту техніки наших захисників дуже бракує маскувальних сіток. У Кропивницькому закликають волонтерів і всіх, хто може допомогти, долучитися до плетіння сіток.

- Маскувальних сіток немає зовсім! В перші дні, тижні війни маскувальні сітки плелися зі швидкістю одна сітка за півдня, зараз одна за тиждень. Сьогодні мало людей допомагає саме у цій справі. Багато кропивничан вийшли на роботу і це добре, але є багато людей, які хочуть бути корисними, утім не знають як. Ми просимо долучитися до плетіння маскувальних сіток, яких потребують наші захисники, - розповіла депутатка міської ради, волонтерка Катерина Колтунова.

Крім вільних рук, є потреба і в натуральних тканинах темних кольорів, які використовують для плетіння сіток.

- Потрібна натуральна тканина зелених, сірих, коричневих відтінків. Але найбільше потребуємо вільних рук. На початку війни маскувальні сітки плели щодня багато людей, сьогодні їхня інтенсивність значно впала, а потреба в сітках навпаки зросла. Тому чекаємо і кропивничан, і переселенців в Альтернативній школі «Крок». Одночасно тут можуть працювати тридцятеро людей, - додала директорка школи Зоя Лебідь.

Охочі плести маскувальні сітки можуть долучатися до цієї справи щодня з 10:00 до 17:00, у суботу з 13:00 до 16:00.

Запис за телефоном: +38(095) 210-59-83.

Не припиняйте допомагати, поки не припиниться війна і ми не відбудуємось!

Швидкість наближення Перемоги залежить від кожного з нас!

Усі новини