У Кропивницькому працівники “Теплоенергетика” забезпечують теплопостачання у надзвичайних умовах

Вівторок, 13 грудня 2022 17:21

Комунальне підприємство “Теплоенергетик” забезпечує тепло в оселях кропивничан у надзвичайно складних умовах. Відключення енергопостачання негативно впливає не тільки на якість послуги, а й на обладнання котелень. Тільки завдяки самовідданості, професіоналізму  і відповідальності працівників підприємства вдається тримати баланс обігріву багатоквартирних житлових будинків і закладів соціальної сфери. Про це повідомив директор підприємства Олександр Чельник.

- Минулий тиждень видався досить складним для роботи теплопостачального підприємства. Серйозні пориви тепломережі сталися на вулицях Чорновола, Соборній, у мікрорайоні Шкільному. Не зважаючи на складні погодні умови, працівники підприємства оперативно ліквідували аварії, щоб забезпечити подачу тепла у житлові масиви, - повідомив Олександр Чельник. - У зв’язку із відключенням електроенергії зупинялася робота котелень, що призвело до виходу з ладу обладнання. Власними силами “Теплоенергетика” його ремонтували і запускали роботу котелень. Такий екстремальний режим роботи призвів до зниження температури теплоносія.

Як наголосив Олександр Чельник, з об’єктивних причин підприємство не може забезпечити якісну послугу теплопостачання своїм споживачам, а тому за минулий місяць їм зробили перерахунок.

- Звертаюся до споживачів централізованого теплопостачання з розумінням поставитися до ситуації, адже всі комунальні підприємства і ми з вами працюємо в умовах воєнного стану, працівники “Теплоенергетика” в складних умовах докладають усіх зусиль, щоб в оселях кропивничан було тепло, - зазначив Олександр Чельник.

Усі новини