У міській раді мешканцям вулиці Тютюшкіна розповіли, як виглядатиме їх вулиця після ремонту

Понеділок, 16 липня 2018 18:18

Сьогодні, 16 липня, у міській раді Кропивницького відбулась зустріч заступника міського голови Олександра Мосіна з мешканцями вулиці Тютюшкіна, які виступають проти розширення дороги по їхній вулиці. На зустрічі також були присутні керівництво головного управління житлово-комунального господарства міської ради, проектанти та представники засобів масової інформації.

Щоб розвіяти усі сумніви та острахи громади, Олександр Мосін продемонстрував присутнім проект капітального ремонту дороги по вулиці Тютюшкіна і пояснив, що він у себе включає.

- Проект передбачає розширення дороги до 7 метрів, облаштування газонної частини, тротуарів та освітлення, - зазначив профільний заступник міського голови. - Також в результаті реалізації проекту капітального ремонту дороги буде вирішено питання водовідведення по профілю проїжджої частини, аби уникнути підтоплення подвір’їв та будинків під час зливи.

Під час зустрічі з мешканцями вулиці Олександр Мосін вичерпно відповів на усі запитання. Але, щоб розвіяти усі сумніви остаточно, другу зустріч вирішено було провести на місці ремонту дороги.

- Наступна зустріч полягає в тому, щоб перевірити певні відстані передбачені проектом, і які найбільше турбують громадян, та з’ясувати, чи відповідають вони тим, що зазначені в проектно-кошторисній документації, - зауважив Олександр Мосін. - Також буде перевірено наявність комунікацій, щоб не пошкодити їх під час ремонту.

Заступник міського голови також додав, що по відремонтованій вулиці заборонять проїзд великовагового транспорту та встановлять обмежувачі швидкості.

Усі новини