У ЦНАПі Кропивницького сьогодні «День відкритих дверей»

Четвер, 23 листопада 2017 14:23

Сьогодні, 23 листопада, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Кропивницького відбувся традиційний щорічний “День відкритих дверей”.

Відвідувачі Центру із 9.00 до 12.00 мали можливість отримати консультації з питань отримання адміністративних послуг, у тому числі з видачі документів дозвільного характеру, безпосередньо від керівників суб'єктів надання адміністративних послуг.

- “День відкритих дверей” - це можливість для мешканців нашого міста безпосередньо звернутись до керівників дозвільних органів, - зазначив керівник ЦНАПу Антон Шевченко. - Зручність для громадян полягає у тому, що всі керівники дозвільних органів знаходяться в один час в одному приміщенні. Тому, наприклад, підприємець, у якого є питання з приводу того чи іншого дозвільного документа, може отримати одночасно декілька консультацій щодо його оформлення.

Із мешканцями міста сьогодні спілкувалися керівники Управління Держпраці у Кіровоградській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, Управління Держпродспоживслужби в Кропивницькому, Управління ДСНС України у Кіровоградській області, Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області, Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області, Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, обласного управління лісового та мисливського господарства.

Відвідувачі Центру висловили задоволення якістю обслуговування спеціалістами ЦНАПу та можливістю отримати консультації від безпосередніх керівників суб'єктів надання адміністративних послуг.

Усі новини