Виконком міської ради Кропивницького погодив кандидатуру на присвоєння звання Почесного громадянина міста

Вівторок, 31 серпня 2021 12:28

Виконавчий комітет Кропивницької міської ради погодив проєкт рішення міськради про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кропивницького” голові Наглядових рад приватного акціонерного товариства „Ельворті Груп” та приватного акціонерного товариства „Гідросила Груп” Павлу Штутману.

У проєкті рішенні, який буде розглядатися міською радою зокрема, йдеться: “… присвоїти звання “Почесний громадянин міста Кропивницького” Штутману Павлу Леонідовичу за видатні заслуги перед територіальною громадою міста, вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного машинобудування та виробництво конкурентоспроможної продукції, створення нових робочих місць, сприяння підвищенню авторитету міста Кропивницького в Україні та за її межами, активну громадську діяльність та з нагоди 267-ї річниці заснування міста”

Загальний стаж роботи Павла Штутмана у сфері машинобудування -  37 років. Він має низку інших відзнак та нагород, зокрема і почесне звання “Заслужений працівник промисловості України”. Також Павло Штутман відомий на Кіровоградщині і за її межами, як засновник міжнародної агропромислової виставки “АгроЕкспо” та голова обласного об'єднання організацій роботодавців.

Вручення атрибутів звання „Почесний громадянин міста Кропивницького” відбудеться вже у вересні під час урочистостей з нагоди відзначення Дня міста.

Усі новини