“З Україною в серці”: танцювальні колективи представили Кропивницький у творчому проєкті в Польщі та Словаччині

Четвер, 11 січня 2024 14:34

Упродовж шести днів, із 03 по 08 січня творчі колективи - зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта», дитячий танцювальний колектив «Карамель», хореографічний колектив «Капріз», Студія Ірини Давидяк та солістка «Антареса» Олександра Сокирко, з концертною програмою «З Україною в серці» презентували Кропивницький у Міжнародному творчому проєкті «Зимова казка», який проходив у Республіці Польща та Словацькій Республіці.

Концерти проходили в навчальних закладах Польщі. Українські танці та пісні мали на меті нагадати про війну в Україні та важливість підтримки нашої держави.

- З українською програмою ми виступили перед дітьми та дорослими. Наші пісні і танці мали на меті нагадати про війну та важливість підтримки нашої держави. Україна та українці вдячні Польщі та її народу за ту щиру підтримку, яку вони надали і нашій країні, і громадянам із перших хвилин рашиської агресії та продовжують надавати зараз. Ми провели незабутні дні, яскраві та активні вечори та спокійні ночі у Польщі, дякую співорганізаторам проекту Ірині Розінко-Сокирко та Тересі Бафія - розповідає керівниця “Аеліти”, депутатка міської ради Олександра Ткаченко.

Діти зі своїми наставниками провели незабутні дні у містах Поронін та  Закопане, підіймалися на гору Губалувка, милувалися краєвидами гірського масиву Татри, кожного вечора брали активну участь у цікавих програмах для учасників від організаторів проєкту (вечір знайомств, піжамна паті, вечір нагородження), побували в одному з найбільших аквапарків Європи у Словаччині та пройшлися тихими, мирними, засніженими вулицями Кракова.

- Ми поверталися додому і в автобусі всі ділилися незабутніми враженнями і обмінювалися фото, і з нетерпінням чекали вже нових подорожей! А попереду репетиції, плетіння сіток, готування супів для захисників, виступи в шпиталях та на благодійних заходах, - поділилась враженнями і планами Олександра Ткаченко.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28