Активні заняття фізичною культурою – ефективна реабілітація для дітей із родин переселенців у Кропивницькому

П'ятниця, 20 травня 2022 16:36

У спортивному клубі «Борець» відбувся фізкультурно-оздоровчий захід для юних гостей нашого міста, які рятуються в Кропивницькому від російської агресії. Змагання організували управління молоді та спорту Кропивницької міської ради спільно з відділенням НОК України в Кіровоградській області, міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і працівниками спортивного клубу «Борець» з метою спортивної та психологічної реабілітації для дітей із родин переселенців.

Перед початком спортивних змагань діти гарно розім’ялись під час руханки, яку провів інструктор-методист КДЮСШ №2 Олександр Луговий, а далі хлопчики та дівчатка взяли участь у змаганнях з дартсу, фрізбі, шашок, хокею на столі.

Переможців і призерів змагань нагородили дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а всі юні спортсмени отримали сертифікати учасника заходу та сувеніри з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України.

Необхідно відзначити, що від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України спортивний клуб «Борець» бере активну участь у волонтерській діяльності, допомагає Збройним Силам України. На території клубу постійно проживають від 50 до 70 внутрішньо переміщених осіб, яких, крім даху над головою, також забезпечують гарячим харчуванням, залучають до спортивних і культурних заходів.

За активну громадську позицію, патріотизм, проявлену волонтерську ініціативу, підтримку української армії, гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям, пропаганду здорового способу життя серед дітей та молоді, вагомий внесок у популяризацію та розвиток фізичної культури і спорту в Кропивницькому представники управління молоді та спорту Кропивницької міської ради вручили Подяку управління керівнику спортклубу «Борець» Євгену Скирді.

Усі новини