Альтернативне живлення котелень Кропивницького забезпечить їхню стабільну безперебійну роботу

Вівторок, 7 лютого 2023 16:57

Покращення енергопостачання і забезпечення більшої автономності позитивно позначилося на роботі котелень і теплових пунктів у теплозабезпеченні житлового фонду Кропивницького. На цьому акцентував увагу заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 07 лютого.

Зміна графіків відключень на довший період із наявністю електроенергії дали можливість стабілізувати роботу котелень, деякі з них безперебійно працювали 4 години, а деякі й довший період. Це відповідно покращило якість теплоносія і в оселях кропивничан стало тепліше.

На минулому тижні динаміка аварій на тепломережах не збільшилася. Із суттєвих проблем, які вплинули на якість теплозабезпечення, став порив водопровідних і тепломереж на вулиці Тельнова, 4. Протягом доби працівники водоканалу і “Теплоенергетика” ліквідовували аварію, нині мешканцям будинку відновили водо- і теплопостачання.

КП “Теплоенергетик” у співпраці з ПрАТ “Кіровоградобленерго” продовжують роботи із забезпечення альтернативного живлення теплопостачального підприємства у періоди відключення електроенергії там, де це можливо. Це дозволить  забезпечити стабільну роботу котелень і безперебійне теплопостачання споживачам.

Усі новини