Андрій Райкович: ми пам’ятаємо ім’я кожного героя, який віддав життя за свободу та незалежність рідної країни

Субота, 29 серпня 2020 12:11

Сьогодні, 29 серпня, кропивничани, разом з усією країною, в День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшанували своїх Героїв.

Саме у цей день, 29 серпня 2014 року, бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Ворожі сили обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці. В Іловайському котлі загинуло найбільше українських воїнів за весь час війни, розв’язаною Росією.

Пам’ять про Героїв вшанували загальнонаціональною хвилиною мовчання. До їхніх могил на Алеї почесних військових поховань Рівнянського кладовища лягли живі квіти від вдячних містян.

Міський голова Андрій Райкович, під час жалобної церемонії запевнив - кропивничани завжди пам’ятатимуть ім’я кожного героя, який віддав життя за право свого народу жити вільно. Сьогодні також рівно о 10.00 на одну хвилину зупинилася робота підприємств, установ, організацій міста. У цей час рівно одну хвилину, гучно сигналячи, стояв транспорт,

Усі новини