Андрій Райкович: для участі у державній програмі будівництва житла для переселенців маємо будувати швидко, якісно, по європейському

Субота, 9 квітня 2022 19:28

Компанія "УкрНДІпротезування" відтепер працює у Кропивницькому. Про це повідомив голова ОДА/ОВА Андрій Райкович у своєму зверненні до громади сьогодні, 09 квітня.

- І от гарна інформація! Харківське УкрНДІпротезування тепер у Кропивницькому. Вже створили нові робочі місця. Готові і далі виготовляти високофункціональні протези і ортези для дорослих та дітей, - відзначив очільник області. - ДП “Прозорро.Продажі” за ініціативи Мінекономіки, за підтримки Мінцифри та національного проєкту Дія.Бізнес запустили платформу цифрової взаємодії для допомоги з релокації бізнесу relocate.prozorro.sale. Це теж певний шанс для нас.

Український науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності є сучасним науково-практичним центром, який займається вирішенням питань комплексної реабілітації осіб з інвалідністю зі складною патологією опорно-рухового апарату. Його діяльність на теренах Кропивницького суттєво посилить медичну галузь обласного центру.

Андрій Райкович анонсував також амбітні плани участі у реалізації масштабної державної програми капітального будівництва.

- З управлінням капітального будівництва аналізували програму зведення житла для вимушено переміщених осіб, нашу участь в цьому масштабному проєкті. Задача Офісу Президента – на територіях, де не ведуться бойові дії, будувати швидко, якісно, по європейському. Щоб посісти вагоме місце в цьому проєкті, треба професійно виконати його умови. Починаємо працювати, - наголосив голова ОВА. - Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за те, що ми живі!

Усі новини