Андрій Райкович: календар визначних дат у серпні був насиченим, а заходи у Кропивницькому – цікавими

Понеділок, 31 серпня 2020 14:16

Заходи на День Незалежності України. День Державного Прапора України та День пам’яті захисників України у Кропивницькому були насиченими і цікавими для містян. Це відзначив міський голова  Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні. 31 серпня.

Очільник міста подякував керівникам виконавчих органів за якісні організацію та проведення знаменних дат. У місті проведено грунтовну роботу, аби цікаво, змістовно, гармонійно відзначити ці свята.

- Я хочу наголосити, що ми крок за кроком організаційно вчимося працювати в умовах карантину під час публічних заходів. Тому і фестиваль байкерів, автопробіг на честь Незалежності, чудовий перший “Рок-фестиваль на Інгулі”, де було багато молоді, кропивничан старшого покоління, вшанування родин наших Героїв. волонтерів, наших воїнів — скрізь відчувається велика робота виконавчих органів міської ради: управління культури і туризму, молоді і спорту, управління з питань внутрішньої політики. Я задоволений спілкуванням з нашими освітянами напередодні нового навчального року, - наголосив Андрій Райкович. - Управління освіти, директори шкіл у форматі серпневої on-line конференції яскраво продемонстрували, що той значний фінансовий ресурс, який міська рада упродовж п’яти років виділяє на освіту, дає відчутні позитивні результати.

Курс на цифрову трансформацію освітніх закладів, на технологічне оснащення міська рада не змінюватиме і далі. Адже діти, молодь повинні бути конкурентними — в цьому переконаний міський голова. Неординарною стала і зустріч з вчителями нової української школи, організована управлінням освіти.

- У нас гарні, досвідчені, енергійні педагоги початкових класів. Це дуже важливо, хто зустріне першачків, як вони сприймуть школу, - переконаний очільник міста.

Місто також дуже гідно вшанувало захисників України. Хода, за участі родин загиблих воїнів, хвилина мовчання, інсталяції портретів героїв на площі перед міською радою — все це свідчення поваги кропивничан, уваги міської ради до наших земляків – оборонців рідної землі.

- Як завжди, організовано спрацювало управління соціального захисту. Багато об'єктів підготували комунальні служби. Це справді колосальна робота всіх відповідних підрозділів, але виконана гарно. За це я вдячний усім колективам, керівникам виконавчих органів і своїм заступникам, - подякував Андрій Райкович

Усі новини