Андрій Райкович: коронавірус любить контакти – перемогти його можна лише суворим дотриманням карантинних вимог

Понеділок, 22 червня 2020 16:06

Міський голова Андрій Райкович закликав кропивничан відповідально ставитися до  карантинних застережень. З проханням суворо дотримуватись всіх відповідних санітарних норм  очільник міста  звернувся до містян під час апаратної наради сьогодні, 22 червня.

- Знову і знову загострюю увагу всіх і кожного щодо дотримання карантину, пов'язаного з протидією поширення коронавірусу. На вулиці спекотно, знаю, але в громадських місцях, в транспорті, в магазинах будьте в масках, - закликав Андрій Райкович. - Краще перетерпіти, ніж захворіти! У громадських місцях  пам'ятайте про соціальну дистанцію у півтора метра!

Міський голова також звернувся до правоохоронців і санітарних служб з вимогою ліквідувати стихійну торгівлю біля ринків.

- Це не просто  ганьба, це сьогодні додаткове і дуже небезпечне джерело поширення коронавірусу, - переконаний Андрій Райкович. – Повторюю ще раз для всіх: вірус “гуляє” в колективах. Невже необхідно усім влаштувати відвідування  реанімації у Центральній міській і   обласній лікарень, щоб наочно переконати, у якому стані там перебувають тяжко хворі, як важко лікарям боротися з гострим запаленням легень?! Ну за чотири місяці вже можна набратися досвіду і свідомості, зрозуміти, що цей вірус любить контакти, що вберегтися від нього можна лише суворо дотримуючись карантинних вимог. Дуже прошу, будьте вимогливими до себе і оточення, поверніться до суворого дотримання карантинних застережень!

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01