Андрій Райкович: кропивничани бажають українським воїнам повернутися живими і з перемогою!

П'ятниця, 6 грудня 2019 23:50

Сьoгoдні, 06 гpудня у Кропивницькому вітали військoвoслужбoвців з їхнім професійним святом - Днем Збpoйних сил Укpаїни. Урочистості з нагоди 28-ої річниці створення Української армії відбулися в oбласній філаpмoнії за участі військовиків, ветеpанів збройних сил, представників міської та обласної влади, вoлoнтеpів, духовенства та громадськості міста.

- Українська армія - молода, але загартована на полі бою. Злагодженою, вишколеною, боєздатною наша армія стала зовсім недавно, коли доводиться захищати свободу і незалежність рідної землі на Сході країни. – відзначив у своєму вітальному слові міський голова Кропивницького Андрій Райкович. - Високу ціну платять українські воїни за кожен метр, за кожну відвойовану позицію. Турбота про кожну військову частину, про ветеранів - пріоритет у діяльності міської ради. Ми горді тим, що є шефами легендарного третього полку спецпризначення ЗСУ, підтримуємо тісні, дружні стосунки з середнім десантним кораблем «Юрій Олефіренко», з усіма військовими частинами , які на бойовому посту. Хочу запевнити вас, що ми й надалі надаватимемо підтримку нашим військовим частинам. Кропивничани щиро бажають всім воїнам міцного здоров’я, сили духу, миру і перемоги !

Андрій Райкович цього дня виконав почесну місію – вручив високі відзнаки міської ради кропивничанам - захисникам України. Відзнакою «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено заступника командира легендарного окремого 3-го полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго Сергія Францискевича. Ще десять кращих військовослужбовців гарнізону Кропивницького і ветеранів Збройних сил отримали Почесні грамоти, Грамоти і Подяки міської ради та виконавчого комітету обласного центру.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт у виконанні творчих колективів обласної філармонії.

Фото: https://dostyp.com.ua і Ігор Демчук

Усі новини