Андрій Райкович: кропивницькі спортсмени і тренери славлять рідне місто і країну

П'ятниця, 3 грудня 2021 13:01

Кропивницький – місто спортивне. Це відзначив  Кропивницький міський голова Андрій Райкович під час свого  звіту перед громадою за результатами діяльності у 2021 році.

Протягом року кропивницькі спортсмени стали учасники 172 змагань, на яких завоювали 546 нагород європейського та світового рівнів. Міський голова відзначив також важливі здобутки у спортивному і фізкультурному житті обласного центру:

  • У місті проведено 180 фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів, у яких взяли участь 13000 учасників;
  • Збудовано універсальний спортмайданчик із штучним покриттям при  ЦДЮТ "Центр-Юність" Новенського с/о  кошторисною вартістю 1,1 млн грн.
  • Втричі збільшена щорічна стипендія кращим спортсменам та матеріальне заохочення тренерам.
  • Виплачено одноразову винагороду спортсменам і їх тренерам
    на загальну суму 350,0 тис. грн.

- Я можу довго оголошувати подяки і висловлювати захоплення усіма нашими спортсменами і тренерами. На їхньому рахунку -  сотні перемог. Вони славлять наше місто і країну! - наголосив Андрій Райкович.

Чимало зроблено в молодіжній сфері життєдіяльності  міста: проведено міський конкурси  "Молода людина року-2021" та "Дитина року-2021" де відзначено вісім активних молодих кропивничан та десятеро дітей.   Популярністю серед молоді користується регіональний конкурс "Королева Кропивницького – 2021" та  низка інших фестивалів, концертів, святкових заходів.  

Усі новини