Андрій Райкович: Рок над Інгулом лунатиме щороку!

Вівторок, 25 серпня 2020 10:08

«Рок на Інгулі» - перший рок - фестиваль у Кропивницькому  під патронатом міського голови Андрія Райковича зібрав на Козачому острові величезну кількість шанувальників драйвової музики.

Захід вдався: чудовий рок у виконанні чотирьох місцевих гуртів тримав у приємній напрузі гостей фестивалю і зривав бурхливі оплески.

Вхід на фест був безкоштовним. Проте  міський голова поставив  сувору вимогу - жорстко дотримуватись правил карантину. Тож всім відвідувачам на вході  міряли температуру та  забезпечили достатню кількість антисептиків для обробки рук.

Андрій Райкович пообіцяв, фестиваль обов’язково стане  щорічним.

- Я відчуваю, що сюди прийшли справжні фанати. Молодість, свобода, енергія, неповторний дух, своєрідна музична сила і естетика року!, - наголосив міський голова. - Я радий, що у нашому місті є справжні, класні групи. Я вас знаю, слухаю, бо на всіх концертах на День міста - ви з нами! Сьогодні перший рок-фестиваль, і я вам обіцяю: рок над Інгулом лунатиме щороку. 

У фестивальній програмі взяли участь гурти Inside the sound, Cardio, Stormbringer. Хедлайнерами музичного свята  став гурт UP and UP. Але перед тим, як виконати  свою  частину програми,  Андрій Райкович запропонував гурту разом заспівати Гімн України. Музиканти і глядачі активно підтримали ідею, тож державний славень тисячоголоссям пролунав цього вечора  над Інгулом.

Усі новини