Андрій Райкович закликав кропивничан не піддаватися на провокації і відстоювати право жити у комфортному місті

Середа, 12 червня 2019 10:17

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович попередив підбурювачів заробити дешевий авторитет на проблемах людей про неприпустимість сіяння паніки і не вбивання клина між владою і громадою.

Очільник міста гостро відреагував на спроби обманним шляхом збирати підписи у мешканців вулиці Василя Нікітіна проти проведення реконструкції дорожньої мережі у цьому мікрорайоні.

- Не розумію такої реакції, - відзначив Андрій Райкович. – Пройдіться по вулиці Василя Нікітіна і подивіться у якому вона стані. Не залежно від того, відремонтуємо ми тут дорожнє покриття, чи ні, машини їздили і їздитимуть цією вулицею – вона відкрита для руху. Але знайшлися місцеві політики, хоч їх і політиками не можна назвати, звичайні підбурювачі, які вирішили скористатися наявністю цієї проблеми і каламутять воду.

Мова йде  про запровадження нової, зручної для мешканців мікрорайону схеми руху транспорту, яка буде впроваджена після реконструкції дорожньої частини по вулиці Ельворті з облаштування другої арки у залізничному насипі.

Планується, що рух по вулицях Левитського і Василя Нікітіна буде одностороннім у зустрічних напрямках.

- Це суттєво розвантажить рух транспорту на одному із магістральних напрямків у Кропивницькому, - підкреслив очільник міста. – Крім того, це добавить зручності місцевим пасажирам. Більше громадського транспорту курсуватиме близько від місця проживання. Щодо великовагового транспорту – автопоїздів, то міська влада  має тут принципову позицію: таким автомобілям не місце на дорогах міста, вони просто вбивають асфальтове покриття.

Андрій Райкович закликав громадян не піддаватися на провокації і відстоювати своє право жити у комфортному місті.

Усі новини