Андрій Табалов: кропивничани відзначають позитивні зрушення у діяльності міської влади і вказують на актуальні проблеми обласного центру

Понеділок, 13 листопада 2017 15:01

Кропивничани відзначають позитивні зрушення в обслуговуванні міського господарства, особливо в частині ремонту доріг і житлового фонду. Це відзначив секретар міської ради Андрій Табалов за результатами проведених двох звітних сесій перед своїми виборцями у мікрорайоні Велика Балка і на окрузі №1, по вулиці Героїв України.

- Люди звертають увагу на той факт, що змінилося ставлення міських посадовців до вирішення проблем у мікрорайонах, - відзначив Андрій Табалов. – У той же час, мешканці міста вказують на системні проблеми, які є загальними для всього міста і на вирішенні яких необхідно зосередити увагу.

Секретар міської ради означив низку таких проблем: це низька ефективність реалізації програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території міста, необхідність посилення підтримки міських ОСББ в заходах профільної програми, посилення контролю за благоустроєм місць розриття при виконанні ремонтів мереж водо-, теплопостачання, низький рівень взаємодії дільничних інспекторів з мешканцями мікрорайонів.

Усі новини