Андрій Табалов закликав кропивничан берегти комунальне майно і цінувати працю комунальників

Понеділок, 21 серпня 2017 14:28

Комунальне майно потрібно берегти, а працю комунальників – цінувати. На цьому наголосив міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 21 серпня.

Секретар міської ради Андрій Табалов повідомив про те, що наступного ж дня після встановлення охолоджуючих рамок, їх було пошкоджено мешканцями обласного центру.

Андрій Табалов відзначив, що міська влада оперативно відреагувала на прохання мешканців встановити рамки-розпилювачі, які б допомагали кропивничанам легше переносити спекотні дні. Такі рамки були встановлені на площі Героїв Майдану та на Театральній площі біля пам’ятника Наталці Полтавці.

- Охолоджувальні рамки ми встaновили оперaтивно, проте вже зa кількa днів одну з них злaмaли, - обурився секретар міської ради. - Рaмку звичaйно полaгодили, aле осaд зaлишився. І це не єдиний випадок такого вандалізму проти комунального майна. Декоративний кольоровий щебінь, який навколо фонтанів на центральній площі Кропивницького виклали працівники КП “Благоустрій, уже встигли перемішати та покидати у фонтан.

Андрій Табалов звернувся до кропивничaн із проханням не смітити і не ламати комунальне майно, а також повaжaти один одного і працю людей, які докладають максимум зусиль, аби зробити наше місто охайнішим і гарнішим.

- Якщо ми разом слідкуватимемо за порядком, то житимемо у красивому місті, - наголосив Андрій Табалов, - якщо проявлятимемо байдужість, то матимемо неприглядний вигляд.

Усі новини