Автобуси №123 за маршрутом "ТЕЦ - Завадівка" у вихідні курсуватимуть частіше – за графіком робочих днів

Субота, 27 квітня 2024 15:27

Управління транспорту та зв’язку міської ради відреагувало на прохання жителів мікрорайону Завадівка у Кропивницькому зменшити інтервал руху комунального пасажирського транспорту у вихідні дні.

Відповідне доручення опрацювати важливе для громади мікрорайону питання надав заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради у вівторок, 23 квітня.

Вже цими вихідними днями, 27 – 28  квітня, і в подальшому автобуси №123, які курсують за маршрутом "ТЕЦ – Завадівка", виконуватимуть рейси за графіком робочих днів.

Нагадаємо, жителі Завадівки назвали проблему пасажирських перевезень у цій частині міста серед найголовніших, що потребують оперативного вирішення. Вони також звернули увагу, що мікроавтобуси маршруту №8 працюють найдовше до 19:00.

Олександр Мосін доручив профільному управлінню перевірити ситуацію і, у разі виявлення порушень – розірвати стосунки з перевізником.

Якщо приватні перевізники ігноруватимуть взяті на себе договірні зобов’язання, то управління транспорту та зв’язку розриватиме угоди з ними, відповідно до чинного законодавства. Натомість на маршруті збільшиться кількість одиниць комунальних транспортних засобів.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34