«Безпечне місто” - у безпечному Кропивницькому

Четвер, 2 грудня 2021 19:53

Успішний розвиток будь-якого міста безпосередньо залежить від рівня безпеки в ньому. І міська влада Кропивницького це чудово розуміє, саме тому в обласному центрі розроблена і впроваджена у життя  програма “Безпечне місто”, яка охоплює великий спектр безпекових заходів, зокрема і підтримку силових структур.

- Хочу подякувати правоохоронним органам - поліції, управлінню МНС - за постійну, системну комунікацію. Ми реалізуємо спільно проєкт “Безпечне місто”. Це дуже важливо, щоб люди почувалися на вулицях рідного міста спокійно і захищено, - наголосив міський голова Андрій Райкович під час свого звіту перед громадою за результатами діяльності у 2021 році.

Системи відеоспостереження, офіцери громад, патрулювання у нічний час, боротьба із наркотиками, стихійною торгівлею - це все  напрямки співпраці міської влади і силовиків.

Нинішнього року за кошти міського бюджету введено в експлуатацію три сучасних комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, придбано новий пожежно-рятувальний автомобіль, надано шефську підтримку військовим частинам на загальну суму 223 тис. грн., а Кропивницькому центру комплектування та соціальної підтримки –на 82 тис. грн.

Усі новини