Будні комунальників Кропивницького: до аварійно-диспетчерської служби за добу надійшло 300 дзвінків

Середа, 20 травня 2020 18:50

Сьогодні, 19 травня, фахівці КП "Міськсвітло" планово виконували технічне обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення по вулиці Костромській із заміною натрієвих світильників на світлодіодні енергоощадні за ініційованою міським головою програмою енергозабезпечення "Світле місто".

До комунального підприємства “Аварійно-диспетчерська служба” за добу надійшло 300 дзвінків. Ремонтники виїхали на 12 викликів.

Спеціалісти КП "Універсал 2005" працюють за графіком, автомобілями “Глобус” прибирають побічне сміття по центру міста, проїжджу частину по вулиці Бутусова, купи сміття на узбіччі дороги по вулиці Бобринецький шлях, тротуар по провулку Об’їзному, механізовано вичищають сміття по вулицях Ушакова, Волкова, Героїв України, Межовому бульварі,  грейдерують дорожнє покриття у мікрорайоні Лелеківка.

Працівники КП “Благоустрій” косять та вигрібають траву біля аеропорту, в Гаю десантників, у Лелеківському зеленому масиві, по вулиці Холодноярській. Крім того, вони збирають сміття у сквері Аеровокзальному, по вулиці Короленка, поливають та висаджують квіти на клумбах міста, підрихлюють грунт на квітниках,  роблять лунки під саджанці ялівця козацького по вулиці Ельворті, ремонтують лавки у сквері Фонтанному.

Робітники ЖЕО косять траву на прибудинкових територіях. У будинку по вулиці Чміленка, 23А закінчено ремонт під'їзду. Спеціалісти ЖЕО №2 лагодять покрівлю в будинку на площі Дружби народів, 6, та вулиці Великій Перспективній, 11\11, корпус 7.

Усі новини