Чужих дітей не буває: у Кропивницькому привітали з Різдвом малечу із родин ВПО

Вівторок, 26 грудня 2023 17:25

Напередодні Різдва солодкі подарунки від управління молоді та спорту Кропивницької міської ради отримали діти вимушених переселенців, які проживають у соціальних гуртожитках міста, діти з інвалідністю, якими опікується громадська організація "Серце матері", діти з інвалідністю комунального закладу "Кропивницький міський центр комплексної реабілітації та надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю", діти, потерпілі внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти вимушено переселених із тимчасово  окупованих територій Покровського району, Бахмутської та Вугледарської громад, Маріуполя, Луганська та діти з багатодітних сімей.

В гуманітарних центрах, які опікуються вимушеними переселенцями, організували цікаві заходи, а учні професійного ліцею сфери послуг і торгівлі долучилися до привітань із власним авторським Вертепом.

У реабілітаційному центрі "Hippos" для дітей з інвалідністю теж організували активності.

- Щоб теплою була зима, щоб Перемогою закінчилася війна, щоб кожен Герой повернувся до своїх рідних!, - такі побажання від директорки Кропивницького центру реабілітації для дітей з інвалідністю Лілії Місюні.

У приміщенні громадської організації "Серце матері" до дітей з інвалідністю завітали курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ з традиційними українськими колядками та подарунками.

За інформацією заступниці начальника управління молоді та спорту Катерини Черкасської, подарунки дітям придбані за кошти міського бюджету в рамках заходів програми Міської програми підтримки сімей на 2021 – 2023 роки.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28