Дав слово – тримай! Міський голова Кропивницького зобов’язав ТОВ “Екостайл» вивезти зібране містянами опале листя

Понеділок, 6 листопада 2017 16:34

На території Кропивницького залишається не вивезеним на міське сміттєзвалище велика кількість зібраного мешканцями приватного сектору опалого листя. На цьому акцентував увагу керівництва ТОВ «Екостайл» міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 06 листопада.

- Екологічна ситуація із спаленням листя в обласному центрі значно покращилася, відзначив очільник міста. Люди повірили міській владі: активно збирали листя і складували його на визначених квартальними комітетами місцях. Андрій Райкович особисто об’їхав вулиці міста і констатував: на Новомиколаївці. Балашівці, Катранівці, Великій Балці на тротуарах складовано зібране і невивезене листя.

- Його необхідно оперативно вивезти. Це листя накопичилось не за один день. – наголосив міський голова.. - Я вас переконливо прошу, контролюйте це питання! Якщо не вистачає ваших потужностей, ми звернемося до великих підприємств міста, аби допомогли нам транспортом і разом ми очистили місто від листя! Але так лишати це не можна. Дали слово людям – дотримуйте його! Наведіть лад у місті, будь – ласка, і тримайте його на контролі!

Усі новини