Державний педуніверситет у Кропивницькому розвивається, зберігаючи свою історичну спадщину

Вівторок, 29 грудня 2020 15:51

Сьогодні, 29 грудня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович зустрівся з ректором Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Олегом Семенюком.

Наступного року ЦДПУ відзначатиме 100 років від дня заснування. Кропивницький університет  давно став одним із найавторитетніших закладів у системі вищої освіти України.

І сьогодні колектив закладу активно працює над зростанням престижності університету, відзначив у розмові Олег Семенюк. Для цього розробили низку проєктів на майбутнє, зокрема планують осучаснити актову залу та створити мистецьку галерею.

Андрій Райкович, у свою чергу, переконаний – це важливо, щоб вищий навчальний заклад не тільки давав професійну та якісну вищу освіту своїм студентам, а й не припиняв розвиватись.

- Це чудові і потрібні ініціативи, адже ви повинні не лише давати ґрунтовні знання своїм вихованцям, а й продовжувати рухатися у майбутнє. Щоб не було застою - лише рух вперед та вдосконалення, - наголосив Андрій Райкович. - Я переконаний, що Вам і далі вдаватиметься тримати рівновагу: осучаснювати заклад, водночас зберігаючи його унікальну історичну спадщину.

Усі новини