Дітям кропивницьких Героїв АТО та ОСС - особлива увага і підтримка

Середа, 3 червня 2020 11:14

Діти загиблих, померлих учасників АТО та ООС, та тих, які пропали безвісти, перебувають під особливою опікою міської влади Кропивницького. З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей вони отримали подарунки від міської ради Кропивницького.

Щороку вітати дітей кропивницьких Героїв вже стало доброю традицією, повідомила начальниця управління соціальної підтримки населення міської ради Юлія Вовк. Тож і 2020-й не став виключенням. Проте, через карантин, збирати дітей разом  та влаштовувати традиційні заходи не стали, аби не наражати малих на небезпеку. Але без уваги юних кропивничан не залишили.

- Ми вручили 36 хлопчикам та дівчаткам сертифікати на покупки в магазині дитячих товарів. Кожен сертифікат на суму 900 гривень, - відзначила Юлія Вовк. - На загальну суму в 32400 гривень. Загалом, в рамках комплексної програми підтримки учасників АТО, ООС в східних областях України та членів їх сімей на 2017 — 2022 роки щомісяця діти отримують допомогу по півтори тисячі гривень. На це у 2020-му році в міському бюджеті передбачено 892, 5 тисячі гривень.

А от на подарунки дітям, розповіла Юлія Вовк, окремо передбачено 59, 740 тисячі гривень на рік. Ці подарунки вручаються в День захисту дітей, до Дня знань та під час Новорічних свят.

Усі новини