Для початку сезону опалення, оплата за послуги минулих років має бути не нижчою за 90%: списки боржників у Кропивницькому будуть оприлюднені

Понеділок, 1 жовтня 2018 13:30

Кропивницький готується до нового опалювального сезону, але розрахунки за отримані послуги з теплопостачання минулих років бажає бути кращим. На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 01 жовтня.

Очільник міста нагадав керівникам ЖЕО, що газопостачання теплогенеруючим підприємствам буде відкрито за умови розрахунків не нижче 90%. Відтак, начальники житлово-експлуатаційних організацій мають проявляти більше активності в інформуванні мешканців багатоповерхівок про необхідність повного розрахунку за боргами.

- Звертаю увагу, що ЖЕО не виконали моє доручення. Я не побачив на дошках оголошень біля під’їздів багатоквартирних будинків жодного оголошення про погашення заборгованості, - наголосив Андрій Райкович. – Де списки боржників по кожному будинку? Що це за виконавська дисципліна? Прийдуть морози, в будинках і закладах буде холодно – тоді ніхто і не згадає, що газ для опалення не дали через тих, хто залишився винним за тепло з минулих років, що місто не розрахувалося не те, що на 100%, а навіть на 90%.

Очільник міста також доручив профільному заступнику Олександру Мосіну в законний спосіб до початку заповнення мереж теплопостачання в будинках водою вирішити питання з наданням дозволів на організацію автономних систем обігріву квартир.

- Ми встановили умови від'єднання від центрального опалення, працює комісія, діє програма. Термін на видачу дозволів практично вичерпано, - відзначив Андрій Райкович. - я застерігаю щодо недопущення хаосу. Оперативно видайте документи тим людям, чиї заяви комісія вирішила позитивно. Щоб не було більше випадків, коли ходять сюди по 5-7 разів. Мені соромно було слухати на останньому прийомі з особистих питань, як народ ганяють по семи колах чиновницьких лабіринтів. У зв'язку з цим персонально звертаюсь до начальника ЖЕО -3 . Ви, напевно, не зрозуміли і не усвідомили, де ви працюєте. Мені стало відомо всі ті ганебні історії, як Ваші підлеглі і Ви обходитесь з відвідувачами, і як Ви керуєте підприємством. Тому я ставлю завдання провести по таких фактах службове розслідування.

Усі новини