До Міжнародного дня осіб з інвалідністю у Кропивницькому нададуть грошову допомогу

Вівторок, 28 листопада 2023 17:50

У Кропивницькому 151 громадянин з інвалідністю отримають грошову допомогу з бюджету міської територіальної громади. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні сьогодні, 28 листопада.

Виплати по одній тисячі гривень перерахують на картки осіб за поданням Кропивницької територіальної організації УТОГ, обласної організації УТОС, міської громадської організації «Спілка незрячих  УВП УТОС», ГО «Сила духу» до Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Цього дня виконавчий комітет під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки прийняв важливі рішення, спрямовані на забезпечення стабільної життєдіяльності Кропивницької громади в умовах  воєнного стану.

Члени виконкому  погодили необхідні зміни до міського бюджету на 2023 рік та проєкти галузевих програм соціально-економічного розвитку Кропивницького на 2024-2026 роки: міської програми профілактики та протидії злочинності, програми природоохоронних заходів місцевого значення, програми розвитку малого та середнього підприємництва у Кропивницькій міській територіальній громаді, програми формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Кропивницької міської територіальної громади, комплексної програми сприяння зайнятості населення, поліпшення стану безпеки і умов праці на території Кропивницької міської територіальної громади та перерозподілили видатки по виконавчих органах міської ради за бюджетними програмами в межах загального обсягу бюджетних призначень на 2023 рік.

Виконавчий комітет також підтримав рішення про закріплення територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти та інклюзивно-ресурсними центрами міста на 2024-2025 навчальний рік і прийняв  низку рішень, спрямованих на забезпечення соціального захисту та житлових прав і прав дітей у Кропивницькому.

Усі новини