До уваги громадських об’єднань! Стартував конкурс “Дієві ініціативи”!

Четвер, 6 травня 2021 14:59

У Кропивницькому оголошено міський конкурс з визначення програм, проєктів, заходів “Дієві ініціативи” на 2022 рік, розроблених інститутами громадянського суспільства. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради Кропивницького на своєму засіданні у вівторок, 27 квітня.

На виконання та реалізацію таких проєктів надаватиметься фінансова підтримка з бюджету Кропивницької міської територіальної громади.

Конкурсні пропозиції мають бути спрямовані на консолідацію громадського руху, підвищення рівня правової, політичної культури щодо захисту прав та свобод громадян, популяризації механізмів участі, вшанування борців за незалежність України, популяризації державної символіки, утвердження національно-патріотичної ідеї, зміцнення духу патріотизму, розвиток волонтерського руху, утвердження міжнаціональної та міжконфесійної злагоди у суспільстві.

Програми, проєкти, заходи для участі у конкурсі можуть подавати інститути громадянського суспільства, які зареєстровані у встановленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення проведення конкурсу та мають юридичну адресу у місті Кропивницькому.

Прийом конкурсних пропозицій здійснюється до 31 травня 2021 року щоденно з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 12.00 та з 14.00 до 16.00 за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімната 317, м. Кропивницький, телефон для довідок: 35 83 73 (відділ комунікацій з громадськістю).

Детальна інформація за посиланням https://kr-rada.gov.ua/konkurs-proktiv-igs/ogoloshennya-igs/

Усі новини