До уваги споживачів комунальних послуг у Кропивницькому!

Середа, 30 серпня 2017 17:08

      Населення є одним з найбільших споживачів комунальних послуг у Кропивницькому. Саме від вчасно оплачених коштів за отримані послуги, залежить ефективна і якісна робота комунальних підприємств, що в свою чергу є запорукою комфорту та сприятливих умов життя мешканців нашого міста.

   Головне управління житлово-комунального господарства міської ради та комунальні підприємства  обласного центру (КП «Теплоенергетик», Кіровоградське ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА») звертаються до мешканців міста з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення.

Підприємства, в свою чергу, зобов’язуються і надалі якісно та своєчасно надавати комунальні послуги. Разом з тим, наголошуємо, що незабаром розпочнеться опалювальний сезон 2017/2018 року і для уникнення загрози відімкнення технологічного обладнання від енерго- та газопостачання, підприємствам необхідно вчасно розрахуватися за електроенергію та природний газ.                                                

  Окрім того, надзвичайно важливим є розрахунок населення за спожиті енергоносії – природний газ та електричну енергію. Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, просимо мешканців Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Завчасно дякуємо за розуміння та погашену заборгованість.

Усі новини