Допомога українським воїнам регулярно відправляється із громадського простору “Krop:hub”

П'ятниця, 9 жовтня 2020 19:05

Допомога українським воїнам на Схід України відправилася сьогодні, 09 жовтня, із громадського простору “Krop:hub”.

За словами координаторки “Krop:hub” Катерини Колтунової, до них звернулися волонтери з Олександрії Аліна Кабанова та Герой України Олександр Масалига з проханням про допомогу для бійців.

- У хлопців сталася біда, пожежа. Багато чого погоріло. Доводиться відновлювати все, від кухонного приладдя. Сьогодні ми відправляємо на фронт у Донецьку область, Горлівку, Піски, Красногорівку різні смаколики, одяг, білизну, ковдри. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович передав для воїнів ковбасні вироби. Чоловіки на війні точно будуть раді такій передачі з рідної землі, - зауважила волонтерка.

За словами голови громадської організації “Серця матерів” Інна Колпак, ситуація з харчуванням бійців на передовій значно погіршилася.

- Ще у 2018 році норми харчування відповідали стандартам НАТО. Сьогодні військовослужбовці знову потребують забезпечення якісними харчовими продуктами. Ми побалуємо бійців смачними м'ясними виробами, для них це буде свято, - розповіла Інна Колпак.

Волонтерам допомагають зібрати необхідну допомогу небайдужі містяни, долучаються  школи Кропиницького.

Сьогодні до громадського простору завітала вчитель НВО № 19, яка разом зі школярами виготовила обереги для військових. Вони також передали для військовослужбовців смаколики та різні речі,  постіль, рушники.

- Відправки на фронт ми збираємо регулярно, раз на місяць. У разі виникнення якоїсь проблеми - частіше, раз на 2-3 тижні. Тож небайдужі мешканці можуть долучитися до благодійної справи. Для цього достатньо написати про своє бажання у мережі фейсбук на сторінку громадської організації “Серця матерів” або “Krop:hub”. Ми завжди раді допомозі, - наголосила Катерина Колтунова.

Усі новини