Двоє кропивницьких спортсменів вибороли місце в основній збірній України зі скелелазіння

Середа, 6 грудня 2017 15:12

У Харкові відбувся фінальний етап Всеукраїнських змагань зі скелелазіння серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат за програмами швидкість і болдеринг. У змаганнях взяли участь 370 спортсменів із 11 регіонів.

Обласний центр представляли 9 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради», обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо».

Кропивницький спортсмен Ярослав Ткач переміг у змаганнях на швидкість та став другим у болдерингу. Його одноклубники Ніл Плохов і Максим Німеровський посіли відповідно 2 та 3 місця у швидкісному підйомі. Готували спортсменів до змагань тренери Микола Побережець, Валентина Русінова і Олександр Колотуха.

За рішенням тренерської Ради національної федерації альпінізму і скелелазіння України за результатами виступів у 2017 році до основного складу збірної команди України зі скелелазіння включені Сергій Побережець, Юрій Побережець і Ярослав Ткач, а кандидатом до національної збірної стала Діана Токар.

Усі новини