Епідеміологічна ситуація у Кропивницькому ускладнюється: карантинних вимог необхідно дотримуватися відповідальніше

Понеділок, 12 жовтня 2020 16:56

Епідеміологічна ситуація у Кропивницькому, пов’язана із поширенням коронавірусної інфекції ускладнюється, в обласному центрі щодня реєструються нові випадки ураження COVID-19 і заповнюються ліжка в інфекційному відділенні Центральної міської лікарні. На необхідність суворішого дотримання карантинних вимог звернув увагу кропивничан міський голова Андрій Райкович.

- Статистика попереднього тижня і зовсім свіжі цифри захворілих на COVID-19 змушують знову і знову повертатися до початку весни, коли коронавірус лише починався в Україні. Тоді ми були набагато відповідальнішими, - відзначив Андрій Райкович. - Нас розслабила зелена карантинна зона. Практично всі забули, наскільки підступним є вірус і якими складними є наслідки інфікування ним для здоров’я, особливо після запалення легенів. Друзі мої! Ми не врятуємо ситуацію навіть додатковим новим транспортом і новою легеневою терапією, якщо ви не надягнете маски, не згадаєте про дистанцію і антисептики, якщо не зрозумієте, що можна відкласти до кращих часів походи в розважальні заклади, на локації, де багато людей.

Ми плануємо школи перевести на кілька днів на дистанційне навчання, а потім — на канікули. Бережіть своїх дітей, потурбуйтесь про рідних - людей похилого віку, яким не варто, без гострої необхідності, пересуватися громадським транспортом. Краще бути вдома! Краще частіше мити руки! Краще бути здоровими!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13