Галузеві програми соціально-економічного розвитку Кропивницького інтегрують у Стратегію розвитку області 2021 – 2027

П'ятниця, 27 грудня 2019 14:26

Сьогодні, 27 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович взяв участь у роботі Керівного комітету з координації роботи по розробленню Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021-2027 роки та Плану заходів із її реалізації на 2021-2023 роки.

Програму представила директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Ніна Рахуба. Стратегію прийняли і це,  на переконання міського голови Андрія Райковича, надзвичайно важливо, адже вона є  основою  розвитку всього регіону. Всі галузеві програми соціально-економічного розвитку  Кропивницького теж наповнені глибинним змістом і будуть інтегровані в обласну стратегію.

- Ми теж маємо багато планів на наступні роки, - зауважив Андрій Райкович. – Місто продовжить будувати дороги, розвивати інфраструктуру, займатиметься тепломодернізацією. Іще одне важливе завдання - амбітне, проте, яке обов’язково необхідно вирішити: відкриття міжнародного аеропорту у Кропивницькому.  Місто,  та й вся область лише виграє від його створення.

Також Андрій Райкович наголосив на необхідності виводити з тіні чорний бізнес, адже це дасть змогу направити в міський бюджет набагато більше додаткових податків і зборів.

Усі новини