Хроніка опалювального сезону: в середмісті Кропивницького ліквідували порив тепломережі

Четвер, 23 листопада 2023 13:51

Порив тепломережі, що стався 22 листопада у середмісті Кропивницького біля супермаркету “Сільпо” надвечір того ж дня ліквідували. Про це повідомив директор КП “Теплоенергетик” Олександр Чельник.

- Внаслідок пориву трубопроводу на період виконання ремонтних робіт без тепла залишалися 13 житлових будинків в центральній частині міста. Однак уже надвечір ремонтні бригади підприємства ліквідували порив і в оселі людей пішло тепло. Тепло стало і в помешканнях кропивничан, яким послугу теплопостачання надає Південно-Західна котельня. Водоканал усунув аварію на водопроводі, через яку холодна вода охолоджувала теплоносій у теплотрасі. Зараз температура теплоносія в мережі підвищилася до 52 градусів, - повідомив Олександр Чельник. - Однак внаслідок пориву відводу від магістрального трубопроводу, що стався сьогодні, без тепла залишаються два будинки на вулиці Героїв України. Аварійні бригади нині там працюють.

Хоча опалювальний сезон ще супроводжується певними труднощами, є і приємні новини. За словами очільника підприємства, сьогодні надійшли перші два модулі для твердопаливної котельні обласної лікарні. Майданчик під будівництво котельні вже готовий, щойно надійдуть ще два модулі, їх встановлять і розпочнуть монтаж обладнання.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13