ІІІ – ій міський бізнес-турнір «Стратегія фірми» дасть можливість учням Кропивницького спробувати свої сили у родинному бізнесі

Вівторок, 7 листопада 2017 14:44

У Кропивницькому триває підготовка до проведення ІІІ Міського бізнес-турніру "Стратегія фірми. Kropyvnyckyi-2017"

Про це під час прес-конференції у міській раді повідомила керівник управління освіти Лариса Костенко. Учні та студенти з усіх навчальних закладів міста активно реєструються для участі у бізнес-турнірі «Стратегія фірми – 2017», який уже втретє проводитиметься в обласному центрі.

- Запрошуємо усіх учнів Кропивницького долучитись до проекту, який проходить у рамках вивчення предмету “Фінансова грамотність і підприємництво”, - звернулася Лариса Костенко. - Турнір триватиме з 10 листопада по 8 грудня, і проходитиме у декілька етапів.

Як повідомила керівник управління освіти, перший етап — заочний: учні виконуватимуть певні дії в спеціальній програмі на комп’ютері вдома або в школі. Очний тур заплановано на грудень, під час проведення якого визначаться переможці, які братимуть участь у Всеукраїнському турнірі “Стратегія фірми”.

Лариса Костенко також додала, що цього року в положення про турнір була включена ще одна номінація - “Родинний бізнес”, у якій свою підприємливість учні можуть проявити разом зі своїми батьками.

Партнерами у проведенні міського турніру виступили Компанія інтелектуальних технологій, регіональна торгово-промислова палата та Банк Південний.

Усі новини