Капітальний ремонт приміщення ЦМЛ у Кропивницькому і об’єктів укриття в закладах освіти: предметна розмова з Прем’єр-міністром України

Четвер, 8 лютого 2024 16:19

Питання ремонту приміщень відділення Кропивницької Центральної міської лікарні на Салганних пісках порушив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович перед Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем у середу, 07 лютого.

Під час онлайн наради обговорювалися стратегічні питання, у вирішенні яких область потребує державної підтримки і про які доповіли Президенту України Володимиру Зеленському під час його перебування у Кропивницькому.

- Пройшло лише два дні, а вже є перші реальні дії. Також просимо Мінфін віднайти механізм пришвидшеного фінансування капремонту приміщення Кропивницької ЦМЛ на Салганних пісках і оснащення його діагностичним і реабілітаційним обладнанням та  збільшення на поточний рік державного фінансування на реконструкцію укриттів в освітніх закладах,  - відзначив Андрій Райкович на своїй сторінці у соціальних мережах. - Дякую Денису Шмигалю, заступнику керівника ОП Олексію Кулебі і усім профільним міністрам за увагу до області, оперативне реагування, професійний підхід і бажання реально допомогти Кіровоградщині у такий складний час.

Усі новини