Комунальники Кропивницького дбають про порядок та чистоту на території міста

Середа, 25 листопада 2020 10:49

Комунальні служби Кропивницького продовжують наводити лад на території осіннього міста. Сьогодні, 25 листопада, працівники КП "Універсал — 2005" прибирають сміття та листя, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища з вулиць Карабінерної та Степана Разіна і території Лісопаркової. Вони також взялися ремонтувати місток через річку Біянку неподалік вулиці Новгородської та відновлювати у цьому місці частину дорожнього покриття. А грейдер підприємства цього дня працює на  дорогах Нової Балашівки.

Представники ЖЕО виконують ремонт піддашків в багатоповерхівці по вулиці Варшавській 2а, а в багатоквартирному будинку по вулиці Миру 4 замінюють водостічні труби.

Фахівці КП "Благоустрій" сьогодні також займаються вивезенням опалого листя, поливають саджанці клена по вулиці Полтавській і перекопують квітники в сквері Богдана Хмельницького та по вулиці Чикаленка.

Спеціалісти КП «Міськсвітло» продовжують реалізацію програми міського голови Андрія Райковича “Світле місто”. Енергетики планують виконати технічне обслуговування зовнішнього освітлення вулиць Петропавлівської. Яновського та Ентузіастів із заміною старих світильників на нові енергоощадні.

Усі новини