Контроль за станом здоров’я пасажирів легкового транспорту – головне завдання шести КПП на в’їзді до Кропивницького

Понеділок, 30 березня 2020 17:32

Головним завданням шести  контрольно – пропускних пунктів на в’їзді до Кропивницького стане контроль за станом здоров’я водіїв та пасажирів, які прибувають до обласного центру.

Про це сьогодні, 30 березня, повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час спілкування із представниками засобів масової інформації.

Такі КПП облаштують на шести в’їздах до міста: з Бобринецького, Рівнянського, Знам’янського, Криворіжського, Маловисківського і Олександрівського напрямків.

- Я надав доручення обладнати всі контрольно – пропускні пункти в місто, - відзначив Олександр Мосін. – Ми найперше опрацюємо саме їх комплектність. Також визначимось зі складом бригади, хто там повинен чергувати і проводити скринінги температури людей.

Якщо в людини виявлять температуру, відразу викличуть спеціальну бригаду медиків, яка обслуговуватиме КПП, повідомив Олександр Мосін. А також наголосив на важливості дотримуватись карантину, та виконувати всі заходи індивідуального захисту, адже тільки так можна побороти COVID – 19.

Усі новини