Концерт міського професійного духового оркестру став яскравим фіналом відзначення Дня незалежності України у Кропивницькому

Понеділок, 28 серпня 2017 16:48

Яскравим фіналом відзначення Дня незалежності України у Кропивницькому став великий святковий концерт міського професійного духового оркестру в академічному обласному музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького.

Концерт відбувся з надзвичайним успіхом. Кожний номер програми глядачі, які вщент заповнили глядацьку залу театру, зустрічали бурхливими оплесками.

Зал не один раз піднімався згуртовано зі своїх місць. На спомин про наших Героїв звучала «Токката Ре-мінор» Баха, з її безмежною потужністю звуку та надзвичайною драматичністю. Схиливши голови, на єдиному подиху слухали «Герої не вмирають» Юрія Мельника.

«Герої не вмирають, герої поміж нас, Вони нас захищають коли приходить час,..»

Оркестр і його солісти під орудою диригентів Григорія Шорсткого і Богдана Максименка порадували своїх прихильників чудовим виконанням як українських мелодій, так і творів світової класики. Прекрасно доповнювали своїх колег – музикантів солісти оркестру Анастасія Потоцька, Олександр Безай, Ігор Кодема.

Квіти від відділу культури та туризму міської ради, який виступив ініціатором та організатором концерту, та довгі і щирі аплодисменти від шанувальників стали цього дня заслуженою нагородою всьому колективу оркестру.

Усі новини