КП «Електротранс» долучився до інформаційної кампанії протидії загрозі коронавірусної інфекції

Середа, 18 березня 2020 15:52

Комунальне підприємство «Електротранс» у Кропивницькому долучилося до інформаційної кампанії з протидії загрозі поширення епідемії коронавірусної інфекції.

Як повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник, у всіх салонах комунальних транспортних засобів: автобусів і тролейбусів, розміщені актуальні сьогодні інформаційні матеріали Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Соціальна реклама з інформацією про необхідні санітарні заходи профілактики поширення небезпечного захворювання надало комунальне некомерційне підприємство «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради».

Представники КП «Електротранс» також попереджають кропивничан, що користування громадським транспортом в умовах запровадження карантину може збільшувати ризики інфікування до шести разів.

У свою чергу, спеціалісти комунального підприємства впродовж дня  ретельно і регулярно дезінфікують салони громадського транспорту спеціальними засобами, які внесені до відповідного реєстру та дозволені для використання в Україні: протираються дверцята. Ручки. Поручні, зрошуються оприскувачами стеля, стіни і сидіння, металеві частини після закінчення експозиції протираються чистою серветкою. У період між рейсами салони автобусів і тролейбусів провітрюються.

Усі новини